Ansigtsyoga workshop

Ansigtsyoga workshop

i Rødovre

den 16/12 2023 kl. 14-15.30

Er du usikker på,  om du udfører ansigtsyoga øvelserne korrekt?

Får du fat i den rigtige musklen?

Har du styr på at tone musklerne, så de passer til dit ansigt?

Trækker du for meget i huden?

Får du sat gang i udrensningen med lymfedrænage?

Bruger du din gua sha korrekt?

….
Har du lyst til at prøve ansigtsyoga, og lære hvordan du sænker aldringsprocessen, reducerer rynker, strammer ansigtets muskler op? 
….
Så book en plads på min workshop og oplev to vidunderlige timer, hvor du går derfra med et frisk og glødende ansigt, og øvelser til at vedligeholde det fremover.
….
Det koster kun 750,- inkl. træningshæfte og video
Yogafacelift
….
Ansigtsyoga består af en række træningsøvelser målrettet vores ansigt og hals. Vi har mere end 50 muskler i ansigtet, og det er dem, vi træner, afspænder og dræner for væske og affaldsstoffer. En samlet pakke så at sige.
….
Ansigtsyoga øvelserne aktiverer blodcirkulationen, og stimulerer også kollagen og elastin produktion.
….
Der findes mere end 80 forskellige ansigtsyoga øvelser, som udjævner fine linjer, minimerer rynker, løfter slappe muskler og afspænder hele ansigtet og halsen, så dit ansigt fremstår løftet og med en smuk naturlig glød.
….
Ansigtsyoga metoden er en nem og effektiv måde, at genvinde dit naturlige og ungdommelige udseende uden at bruge dyre kosmetiske produkter, kemiske fyldstoffer eller botox
….
Ved at træne dine ansigtsmuskler får du på bare få uger, et helt naturligt glattet og tonet ansigt og en glødende levende hud.
….
Ansigtsyoga er uden alder, alle kan træne og tone deres ansigt – også på et mere målrettet område. Der er øvelser for alle dele af ansigtet og halsen. Du vælger blot at tone det område, du ønsker løftet.
….
Du kan lave din ansigtsyoga, hvor du vil, og når du vil.
ansigtsyoga
 
 
….
På workshoppen kommer vi igennem hele ansigtet og halsen, med muskeltræning af ansigtets muskler, akupressur, massage, og lymfedrænage, som tilsammen er den grundlæggende metode i ansigtsyoga.

 

En hel pakke så og sige for at løfte slap hud, og få et naturligt ansigtsløft, der reducerer og forebygger linjer, og giver en smuk levende hud, og et yngre og friskere udseende.
Vil du med på min unikke workshop, så tilmeld dig herunder. Der er begrænset pladser.